Lisää ehdokas

Tällä sivulla voit lisätä ehdokkaiden tietoja sen jälkeen, kun oma ehdokaslistasi on luotu palveluun. Jos ehdokaslistasi tietoja ei vielä ole palvelussa, lisää (tai pyydä listasi edustajaa lisäämään) ehdokaslistan tiedot ensin palveluun, ja rekisteröidy ehdokkaana vasta sitten.

Ehdokaslistan ja ehdokkaan tietojen lisäämistä varten on tehtävä eri tunnukset eri sähköpostiosoitteilla. Jos sinä ylläpidät ehdokaslistaa ja olet itse myös ehdokkaana, joudut siis tekemään toiset tunnukset eri sähköpostiosoitteella. Jos sinulla ei ole käytössä toista sähköpostiosoitetta, ota yhteyttä ylläpitoon tuomas@kirkolliskokousvaalit.fi

Rekisteröitymällä sivustolle
  • sitoudut käyttämään sivustoa ainoastaan kirkolliskokous- ja hiippakuntavaltuuston vaaleihin liittyvään tiedottamiseen ja tiedonhakuun,
  • sitoudut käyttämään sivustoa hyvän tavan mukaisesti,
  • hyväksyt henkilötietojesi käsittelyn henkilörekisteriselosteen mukaisesti, sekä
  • vakuutat, että annat sivustolle ainoastaan omia tietojasi, tai kolmannen henkilön tietoja ainoastaan ko. henkilön suostumuksella.
Huom! Rekisteröidyttyäsi et voi vaihtaa ehdokaslistaa muuten kuin olemalla yhteydessä ylläpitoon. Tarkista siis, että olet varmasti valinnut oman ehdokaslistasi valikosta. Jos omaa ehdokaslistaasi ei vielä ole valikossa, listan tiedot on ensin lisättävä sivustolle tällä sivulla.